Bästa bästa

Otroligt fin helg blev det, trots mindre bra saker. Glömt, borta. Nästan framme i den långa kön vid kåren upptäcker jag att jag har glömt legget hemma. I should know better, men det var så stressigt hemma innan och jag tog med mig fel kort i fyllan och villan. Tänka sig, man kommer inte in på kåren genom att visa upp bankomatkortet :p Jag och underbara Sara rusade hem igen, precis när vi kom in på gården ringer Kristina från samma kår och säger att hon glömt sin plånbok, med alla kort, hemma hos mig. Så det var ju tur att jag tog fel kort, för nu kunde jag ju ta med hennes plånbok också! Jag skjutsade en motvillig Sara tillbaka på min pakethållare, gick mycket fortare än att gå, trots att Sara menade att det är pyttelite olagligt att skjutsa och trots att hon fick kramp i benen. Jag måste säga att jag är kung på att skjutsa, trots att jag hade några glas vin innanför min fina spetsväst.

Anyhow, ledig i dag och jag känner av sommarlovet. Strax blir jag upplockad av lillebror och får komma ut på landet, i bikini. Lovely. Ska ha en härlig, avkopplande dag. Har haft en bra start på dagen med en 40-minuterspromenad i morgonsolen. Också lovely.

Jag känner på mig att det här blir en underbar vecka. Jag lägger ribban högt idag.


En första bild för att påvisa hur härligt det var i lördags. Nyfärgat hår och rosévin, halleluja. Fler bilder kommer i kväll, har fångat massa snygga brudar på bild!

Pages:

En kommentar till “Bästa bästa”

  1. emma skriver:

    sötis sara!

Lämna en kommentar