Barnlogik och väggpyssel

Jag önskar att fler männsikor tänkte lika logiskt som barn.

Barn: – Fröken, när ska jag åka hem idag?
Fröken: – Klockan fyra.
Barn: (lyckligt) – Ja! Klockan fyra! Då åker jag hem före dom som åker hem efter mig!

Det har varit en riktigt bra jobbdag idag, längtar faktiskt till torsdag när jag ska jobba igen. Kom hem vid 17:30 och bestämde mig för att följa med Emma och hennes trevliga syskon till Boulognerskogen och vara med på friskis ute-jympa trots träningsvärken i vaderna från jympan igår. Det gick bra iaf, skönt att få träningen gjord. I morgon ska jag nöja mig med en promenad, låta musklerna få ta det lite lugnt.

Jag och älsklingen har slappat lite, fikat gott och ätit jordgubbar med mjölk till Gossip Girl (jag vet, jag är lyckligt lottad, få killar står ut med att sitta och glo på tjejserierna!) och nu ska jag äntligen ta tag i slutet av fondväggsförvandlingen – väggen ska få ett träd. Jag ska till skolan och komplettera en av tenta-delarna i morgon bitti, så sen blir det tidigt i säng. Före- och efterbilder på väggen kommer så klart i morgon. Tjingtjing!

Pages:

3 kommentarer till “Barnlogik och väggpyssel”

 1. Amy skriver:

  Haha, ungar är för härliga!
  Nej det ska gudarna veta..jag fick minsann se på det själv (så gott jag kunde iom att Kizo pratade sönder alla känsliga delar). Hihi.. tur jag gillar honom mer än Gossip Girl. :)

 2. stella skriver:

  haha, gud vad gulligt =)

 3. stella skriver:

  svar: tackar tackar, det får jag ta och köra på! =) Ha en bra dag!

Lämna en kommentar