Why should I conquer the world

Ett par fullproppade dagar har det varit och orken finns inte riktigt kvar efter skola, aktiviteter och träning. Igår: naturexkursion med Stellan. Vi fiskade upp äckliga odjur ur havstena-sjön, trollsländelarver, kräftdjur och iglar och sen trampade vi runt bland tuvull på Blängsmosse. Kom hem genomfrusen men tinade upp på jympagolvet under Peters pulsjympa.

Idag: Skola, redovisning och oseriöst seminarium där tiden mest gick åt till att planera vår grupps avslutningsaktivitet på kvällen sista skoldagen. Planerna så här långt innefattar fint väder, brännboll och kubb, men kanske framför allt vin. Efter skolan var jag på stan och lunchade sushi med Daniel och knallade sedan runt i affärer ett par timmar. Hade ju flera hundralappar kvar på kontot och csn kommer i morgon ;) Jäjä, köpte en superbra klänning iaf, det här kommer bli en riktig klänningssommar. Efter stan åkte jag hem till Jenny och lämnade en liten födelsedagspresent och fick kaffe, jordgubbar och pyttelite glass (se där, jag sköter mig än så länge!). Tog mig i kragen nu på kvällen och cyklade till friskis för att gå på step up. Steppen hade visst förvandlats till aerobic, men det gick ju bra det också.

Nu ska jag steka ägg till min frukostmacka till jobbet i morgon, duscha och sen däcka i soffan framför semifinalen till ESC. I morgon blir det jobb 7-18, sedan är det heeeeeeelg och Berg!

Pages:

Lämna en kommentar