The songs we used to sing

De första två åren jag pluggade var sexmästeriet en så stor del av mitt liv, först slet man som vanlig jobbare och sen i styrelsen, så nu när jag är där så väldigt sällan har jag alltid extra roligt. Det som då och då var tufft har nu bleknat i minnet och kvar är mest det roliga och det saknar jag precis hur mycket som helst! Det var extra roligt på aktiviteter i lördags, det var folk från nästan hela mitt års styrelse där. Minnen minnen och skoj.


Jag som Bond-brud! Eller va?


Min overallrumpa, tydligen!


Kakan var ursöt precis som vanligt.


Det var kanske lite otippat att vi hade likadana jackor.


Men det var verkligen otippat att vi båda hade matchat solglasögonen med jackan!


Smaskens hade med sig sin nya, fina kamera och jag fick fota med den! *lycklig*


Mat fick vi också! Årets första grillning för mig.


Sen blev det dans dans dans!

Pages:

Lämna en kommentar