Talang 2008

Herregud, jag måste undra, hur får man i så mycket röst i en sån liten tjej som Zara Larsson? Är hon 8 bast? Jag blir helt tårögd! <- blödig! Så grymt hon sjunger. <-avundsjuk!

Nu kom Daniel in och försökte sjunga lika fint, så nu blev jag mer full i skratt i stället. Well, sitter här med ett glas riktigt gott rödvin och planerar lite bartömning i morgon med Emma och Kriss. Vi blir nog ett roligt gäng som förfestar lite här och sen gör kåren osäker! Längtar massor. Åt sushi-lunch med Daniel på stan förut, i värmen, sen gick jag på en liten shoppingtur. Blev en söt kjol och ett par örhängen som jag tror att jag ska ha i morgon, och så en t-shirt till Daniel. Jag älskar att köpa kläder till honom, och får jag bestämma så är jag bra på det också :D När jag kom hem blev det mera solning, har fått riktigt mycket färg idag och sen har vi varit och storhandlat på Coop.

Väntar på en (förhoppningsvis) god italiensk paj med oliver och soltorkade tomater som står i ugnen nu, som vi ska äta med parmaskinka, sallad med mozzarellaost, bröd och tzatziki. Mums! Efterrätt blir coupe med färska jordgubbar, vaniljglass, jordgubbssås med lite likör i. Tror det blir riktigt gott :) Men, nu ska jag fortsätta kika på talang och göra jordgubbssås. Tjing tjing!

Pages:

Lämna en kommentar