Sara = stolpe -> ut.

Sara Stolpskott har varit i farten större delen av dagen, det är så skönt när sådana dagar tar slut :p Glömde mobilen hemma i morse när jag cyklade till skolan för att samåka därifrån, så Charlotte fick stanna till här utanför så att jag fick springa in och hämta den. När jag sprang in såg jag att jag hade glömt stänga fönstret när jag gick hemifrån, så det var ju på sätt och vis bra att jag glömde mobilen :P.

Sen nu i kväll skulle jag ju på step up. Tog mig dit trots att det var mycket härligare att fortsätta sitta i solen med Kakan och inte var sugen alls, och var på Friskis 17:45. Upptäckte då att passet började först 18:30, alltså 45 minuter senare. Typiskt. Dessutom var det inte step up längre, utan aerobic med puls-Peter istället. ”Du kan ju läsa en tidning och sitta och vänta” sa tanten i receptionen, men jag tyckte det lät som en dålig idé att sitta och vänta så länge på ett pass som jag inte ens ville gå på från första början, så jag cyklade hem igen. Var hemma ca 15 minuter innan jag kom fram till att jag faktiskt kunde åka tillbaka och köra aerobicen ialla fall, jag hade ju faktiskt bestämt att jag skulle träna. Sagt och gjort, jag packade träningsväskan igen och cyklade tillbaka till Friskis. Det var nog det bästa jag gjort idag, för tusan så roligt pass! Det allra roligaste var när vi fick köra de tre blocken i kanon och det slutade med att ingen kom ihåg nåt. Vi fick en extra finallåt och jag har nog aldrig kört så hårt på ett aerobic-pass. Härligt! Tror (hoppas) att jag bankade skiten ur stolpskottet i mig så att jag kan leva ”normalt” och hyfsat civiliserat ett par dagar. Nu blir det dusch.

 
Ser kanske inte ut att ha alla hästarna i stallet…

 

Pages:

En kommentar till “Sara = stolpe -> ut.”

  1. emma skriver:

    va kul att aerobicsen var såå kul! jag får ta o hänga med på det jag med nån gång! låter himla knepigt att göra i kanon… men men! :-P

    o du, sara du har visst alla hästarna i stallet! men ibland har man dagar då det händer lite extra mycke saker som skulle kunna tyda på att en häst rymt. men även om så vore fallet, så kommer alltid hästen tillbaka!:-D

    ha re bra! kramelikram!

Lämna en kommentar