Så kan det gå!

Hoppsan, blev nedkallad till Heléné efter min och Emmas långa härliga promenad i gårkväll, där vi drack lite gott vin, såg på sofistikerade TV-program (Top Model och Sex and the city) och hade det trevligt. Blev en sväng till kåren framåt 23 och sen lite sömn. Var väl inte kalaskul att gå på föreläsning kl 8:15 i morse, men tog mig dit och överlevde. Fick reda på att jag fick godkänt på omtentan också, så nu kan jag bocka av den i protokollet! Tjihoo!

Gick ner på stan och åt sushi-lunch med Kakan, Surk, Fia och co, var mysigt och trevligt :) När jag kom hem gick jag en ordentlig sväng med hundarna och kände mig som i en komedifilm på slutet, när jag pratade med Daniel i mobilen, samtidigt som jag gick med två hundar i koppel och bar på en bajspåse och en nyckelknippa. Självklart skulle Ludde sätta sig och göra nr 2 precis då, precis vid en uppfart till ett hus, så att jag var tvungen att plocka upp, samtidigt som jag pratade i mobilen och höll i alla saker. Det var inte lätt, men det gick! Ja jösses.

Har mest slöat i solen på gården sen, först med Kakan och sen med Emma. Druckit hemmagjord latte och ätit glass. Nu är jag bra trött! Ska nog lägga mig i soffan med lite cola light och se på Djurpolisen i Houston före Dirty Sexy Money. Jag börjar känna att terminen går mot sitt slut, bara njuter av att vara leeeeedig på kvällarna :D

Pages:

Lämna en kommentar