Riktigt roligt + outfit :p

Blev en riktigt skoj kväll igår, jag var på topp hela kvällen, maten var god, lekarna roliga (tjejerna vann! :D) och så kanske det blev lite caps och dans. Way! Blev en del bra bilder också, får se om jag får ett ryck och laddar upp dom ikväll eller om det blir i morgon. Vi kom dock hem redan vid 01, men det var nog inte fel. Modegrillen på vägen hem och sen massa sömn. Idag har vi bara haft en riktig njutar-söndag, tagit fram brödrosten, käkat godis, sett klart säsong 2 av Scrubs och varit ute på en lång härlig promenad i solen med hundarna. Vi har nyss ätit pastasallad med soltorkade tomater och parmaskinka, så nu är jag proppmätt. Blir förmodligen bara TV resten av kvällen. Måste verkligen komma igång ordentligt med skola i morgon, så jag ska bara ladda batterierna :D

Men haha, här kommer gårdagens outfit, en typ av dagens outfit som iaf zill borde gilla :D


Jag har på mig min underbara SPEAK-ovve och t-shirt från Gina Tricot ;) Som sagt kommer fler bilder senare, hoppas på att Christoffer som hade fin-kamera med sig fått fram några bra bilder också :) Nu ska jag kolla utbudet av filmer på TV ikväll!

 

Pages:

En kommentar till “Riktigt roligt + outfit :p”

  1. emma skriver:

    sån spegel har jag med! o så har jag ett jättefint soffbord:-D

Lämna en kommentar