Ojdå

Jag har tydligen haft 2000 saker för mig i helgen, så jag har inte ”hunnit” blogga. Sen har jag bloggat så duktigt de senaste veckorna att jag tyckte att jag förtjänade lite ledigt. Men, nu har ju ”folk” börjat framföra klagomål över msn, så det är tydligen dags för ett nytt inlägg.

Vi hade det grymt i Hjo. Tack tjejer, I love Hjo too! Har här snott ett par bilder från Kristina, som förövrigt har beskrivit dagen på ett helt fantastiskt sätt!

 
Jag och Emma posar lite i Hjo hamn. Foto: Kristina Edvardsson.


Bästa picknicken!


Kristina och jag. Foto: Emma Törnhage.

Mina bilder kommer senare under dagen, tog typ 200 bilder så det var lite jobb med dom. Vi hade det som sagt fint i Hjo i alla fall, myste runt på Hem och Hobby och jag shoppade nya inredningsprylar, nu blir det lite rosa bland allt det svarta i vardagsrummet. Vi skulle äta rökt fisk till lunch, men hos den rökta fisken var det stängt, så vi fick leta efter annan mat. Dock var det väldigt dyrt med mat i Hjo, så vi våldgästade Konsum och handlade godaste picknickmaten och satt vid ett bord i hamnen och myste loss. Sen blev det glass och brygghäng ett par timmar innan vi åkte tillbaka till Skövde för att äta ännu mer mat, glass och dricka vin. Det var lätt en av mina bästa dagar i vår så här långt.

Idag har jag och Heléné skrivit synopsis för vårt exjobb, även kallad c-uppsats. Vi är väldigt överens om ämnet vilket är skönt, vore trist om vi båda inte var lika intresserade av det. Kommer nog bli bra :)

Nu efter lunch fick jag samtal från förskolan där jag gjort mina fältstudier nu i vår, där jag lämnade in lapp med mitt telefonnummer ifall de skulle behöva vikarie på någon av avdelningarna någon gång. I morgon behövde dom ha någon på en av de båda småbarnsavdelningarna och då ringde dom mig :) Lägligt nog är jag ledig! Skulle hem till mamma på förmiddagen, men nu ska jag jobba från till 13:30 och sen åka till mamma efter det. Wiiiie :) Min första vikariedag på förskolan, jippie!

Men, nu ska jag åka och handla lite och sen ladda för medeljympa íkväll. Det här kan bli en bra vecka :)

Pages:

Lämna en kommentar