Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Det är något magiskt med att vakna upp bredvid någon som är så varm, så fin, så bra. Något magiskt när denna någon kryper intill och säger att han älskar en innan han säger något annat. Jag tror att man har något speciellt när man är tillsammans nästan nonstop i en vecka och sedan bara hinner vara ifrån varandra en halv dag innan man börjar sakna varandra igen och detta efter över tre år. Den där blicken, ömheten, närheten. Jag är kär i en ängel, och så där. Jag vet, det här är ett cheesy geeky inlägg, men ibland måste jag, annars kanske jag spricker av allt som jag håller kvar här inne *peka*

Det är tre år sedan den här låten blev en vår-låt och liksom en Daniel-låt, fast ändå så långt från det man kunde komma. Det var invecklat och besvärligt, nu är det liksom utvecklat, enkelt och en massa massa lycka.

Ohhhhhhh
It seems like I can finally rest my head on something real
I like the way that feels
Ohhhhh
It’s as if you know me better than I ever knew myself
I love how you can tell
All the pieces, pieces, pieces of me
All the pieces, pieces, pieces of me

(Pieces of me
– Ashley Simpson)


Kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek

Pages:

2 kommentarer till “Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din”

  1. zill skriver:

    AAAAAAW! Damnit, varför kan inte jag få ha sån där tur..? Jag avundas er, trots jag vet att det inte var lätt ett tag. Hur 17 gör man?! *sucka* Nåja, det kommer väl en tid när man lyckas. Kramkram!

  2. emma skriver:

    jag vill också haaa!! lucky you! :-)

    Det var peter som höll i passet idag, haha va kul det var när alla nya skulle köra dansstegen, du vet vilka ja menar?!.. där missade du nåt!

Lämna en kommentar