I will survive!

Nej, än är jag inte död! Det är tur att man har så fina vänner som Emma och Krisso som stöttar och är villiga att rädda en om det skulle behövas. Att man dessutom har jordklotets snällaste sambo som alltid peppar och talar mig till rätta gör ju inte världen sämre. Nej.

Alltså, jag är klar med alla tre uppgifterna, nu är det bara tentan som ska avklaras på fredag, och den känns ändå rätt okej måste jag säga. Jag vet att jag har missat ett par föreläsningar, men har kollat idag och jag tror inte att det var några katastrofmissar. Jag har kollat upp vilken litteratur tentan gäller, vilka kapitel och artiklar och har sett till att jag fått viktiga dokument utskrivna (återigen, jordklotets snällaste sambo! <3 ) Det känns rätt okej. I morgon eftermiddag ska jag kika lite extra på litteraturen, sen är jag nog så redo jag kan bli. Omtentan är den 18 juni, det vore ju rätt gött att slippa den!

Nu borde jag ta mig iväg till någon form av matbutik och handla på mig lite yoghurt och pålägg and stuff like that, men jag måste erkänna att jag är mer sugen på att redigera fler bilder från pingsthelgen nu i stället. Kl 19 ska jag och Emmapemma svettas på pulsjympa och jag är tokigt laddad! Btw, är det Eurovision Song Contest på lördag? Herregud vad passande det vore i så fall. Tjejdag+kväll, god mat, polkagrisglass o schlager. Heja!

Pages:

Lämna en kommentar