I will always find my way

Jag tillägnar detta inlägg till Kristina. Detta är det femte inlägget idag, precis som du önskade ;)

Om det inte är tillräckligt tydligt i inläggen under så hade vi det fantastiskt i helgen, men nu är det inte helg längre. Har suttit på redovisning 8:15-14:15 idag, trögt och långsamt, men nu är det gjort. Alla fick bra respons och man kan bocka av ytterligare en sak på skollistan. Det enda som är kvar nu är utedag med redovisningar på torsdag. Jag är nu ledig i två dagar och SMHI visar endast stora solar på Skövde-kartan. Lycka! I morgon ska jag tvätta, handla och sola. Behöver plugga på faktan om våra 10 blommor tills på torsdag också, hittills kan jag bara gullvivan och det är bara för att det var den jag och Tina skrev om.

Fredag är det ”sommarlov”. Det känns helt overkligt. Men, jag hoppas få komma igång och jobba så snart som möjligt, behöver ju pengarna. Pratat med ett par tjejer i min klass som ska vara mammalediga hela sommaren. Fusk! Kan någon låna mig en unge ett par månader?

Dagens bragdmedalj går till mig, dels för att jag nu klarat mig 3 veckor helt utan godis och därmed har fixat halva tiden för utmaningen, och dels för att jag släpade mig iväg ensam till Friskis för att jympa idag, trots att jag inte hade lust. Kom igång under uppvärmningen vilket kändes riktigt skönt. Det är lustigt, militär-Jessica står och skriker åt oss i headsetet och jag ryser i hela kroppen och bara ler och känner mig helt lycklig. Då kan jag ta i hur mycket som helst. Jag behöver visst någon som skriker order åt mig. Någon som bara leder vägen och ser till att jag följer den. Heja!

Pages:

En kommentar till “I will always find my way”

  1. Kristina skriver:

    Inlägg nr. 5!

    Bra Sara! Nu var du duktig :D Håll ut nu sista veckan, sen är det sommarlov! Eller skollov i alla fall :)

    Kram !

Lämna en kommentar