Effektiva dagen då

Upp ur sängen, nästan med tuppen (vad är det här egentligen, jag har väl inte gått och blivit… hmm… vad kallar dom det nu igen? Morgonpigg?! Va?! Det kan ju inte vara möjligt…) och tog mig till bibblan, pluggade ensam nån timma innan Heléné kom och skrev uppgift med mig. Satt till nästan 13:30 och skrev, handlade, hem och åt lunch, plugga mera, ner till stan, köpa kurslitteratur och sen hem, byta om och sen iväg med Emma till Friskis och Svettis för medel-jympa med militär-Jessica. Försökte få med mig Daniel, men jag tror att han är lite rädd för henne efter vad jag berättat :p Hihi, närå…

Det kändes verkligen att man hade varit ifrån Friskis ett par veckor,  men nu är jag taggad igen. Pulsjympa med Peter på onsdag! Det är helt galet hur den här veckan ser ut i skolan, redovisning på onsdag, två inlämningar och två föreläsningar på torsdag och tenta på fredag. Men, det ska väl gå det också. Har gått riktigt bra idag i alla fall :) Dags för duschen nu och sen ladda för mera plugg i morgon. In i dimman!

Pages:

Lämna en kommentar