Det ordnar sig!

Tentaångest delux här, men gör inte så mycket åt det. Har varit på friskis med Emma, Krisso och Elina och dansat loss, nu ska jag duscha och sen kanske jag läser lite. Ska hålla mig så lugn som möjligt. Det var ju inte så farligt att skriva omtenta :p Men jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag ska klara det denna gången.

I övrigt har dagen bara innehållit föreläsning och sedan sushi-lunch-date med Daniel. Jag försöker koppla bort saker som känns jobbiga, det går bra såhär långt. Allting ordnar sig väl, ibland till och med till det bättre. Nu drömmer jag mest om att klockan ska bli 13 i morgon, tentan färdigskriven, fint väder och helg. Det var tydligen ingen schlager i helgen, men jag slår vad om att vi kan ha rätt så trevligt ändå, eller vad säger ni brudar? ;D Jag längtar! En uppmuntrande, galen tjejheldag är precis vad jag behöver!

Men som sagt, dusch nu, sen kanske jag pallar att läsa lite. Lär väl inte skriva mer här före tentna, så wish me luck, jag lär behöva det.

Pages:

En kommentar till “Det ordnar sig!”

  1. Daniel skriver:

    Det kommer gå galant för dig i morgon älskling!

Lämna en kommentar