Busy weekend

Två bloggfria dagar har det blivit – haft fullt upp precis hela tiden. Haft en härlig helg så här långt i alla fall, underbart väder, lite jobb, konfirmation, vara på landet, fotografera, grillning på gården och en massa annat. Tagit sjuka mängder foton, så det kommer väl upp bilder senare. Hundarna blev hämtade av Daniels pappa igår, så det är alldeles tomt här nu, känns knasigt. Saknar dom!

Idag har vi nog 2000 måsten, tvätta, städa, diska och en hel massa annat, men allt jag vill är att få släppa allt sånt tills ikväll, fixa gottigheter och sätta mig på cykeln och fara iväg på en härlig picknick med min älskling. Har en tuff vecka framför mig, men jag vill inte behöva tänka på det idag. Vill bara njuta i solen! Well, vi får väl se hur dagen blir…

Pages:

Lämna en kommentar