Årets första sol-plugg

Men det gick väl sådär. Heléné kom och försökte också plugga med mig, fick väl pyttelite skrivet, men det var varmt vid solväggen så vi gav upp rätt snart. Sol och tjöt, sen gick vi och köpte oss varsin glass och satt ännu mera i solen. Skönt att kunna koppla av och få njuta ibland. (Sen att jag gör det lite för ofta är ju en helt annan femma :P )


Solero Jordgubb-banan testade jag, helt okej, även om jag inte brukar tycka om när det ska blandas in banan-smak i saker som inte smakar banan i normala fall. Ja, ni fattar. Konstgjord banansmak! Och som jag skrev i det förra inlägget så räknas inte glass till godis ;) (fast det betyder inte att man får äta glass varje dag). Nu ska jag byta om till lite bekvämare kläder för nu ska jag och Emma motionera oss upp på Billinge-berget och knata en halvmil i spåret. Tjosan!

Pages:

En kommentar till “Årets första sol-plugg”

  1. Kristina skriver:

    Ååå va du är duktig på att layouta! Stjärna till dig :)

    Så himla kul att läsa i din blogg, du är ju lika flitig som blondinbella jue! (fast lite bättre)

    Kram!

Lämna en kommentar