4 dagar kvar

Bara fyra dagar kvar med söt-hundarna nu innan de får åka hem till Stockholm igen. Otroligt blandade känslor, kommer sakna dom och våra promenader massor, som vi gått och gått och gått. Blir trist att komma hem till en tom lägenhet igen på dagarna och inte ha någon att gosa med. Dom är ju så härliga! Hundar har så olika personligheter och det märks verkligen på dessa två. However, jag kommer inte sakna vitt hundhår i hela lägenheten. Erfarenheten säger mig att vi kommer ha vita tussar med päls runt om i lägenheten för en lååång tid framöver, men det förökar sig förhoppningsvis inte i alla fall.  Jag ska aldrig ha någon annan hundras än pudlar, och dom fäller inte :p


Söt-Linus


Söt-Ludde


Soffmys.


Sovgris!


Alltså, vem kan motstå?

Pages:

En kommentar till “4 dagar kvar”

  1. M a r i a skriver:

    åh men söta du vad gullig du är :) Är glad att kunna inspirera andra

Lämna en kommentar