Where to start

Ledig, njuter av den andra koppen kaffe som älskade älsklingen lämnat åt mig i termoskannan och funderar mest på hur jag ska tillbringa resten dagen. Förmodligen blir det mest surfande och musik-mixande. Surfar just nu mest runt efter en frisyr, som jag enkelt kan fixa själv, till damsittningen nästa helg. Har någon tips på bra frisyr-sidor på nätet får ni gärna tala om det :) Någon form av uppsättning vill jag ha, nu när håret fått lite längd också. Damsittningen, för er som inte vet, är en sittning som ett gäng herrar i Skösex ordnar för 120 damer klädda i aftonklänningar, med fina frisyrer och små kuvertväskor.

Kuvertväska ja. Jag är otroligt bitter över att jag blivit snuvad på två väskor jag spanat in, under samma vecka! Ville bland annat ha den populära svarta lilla väskan från H&M, men en tjej lyckades knycka den sista svarta mitt framför näsan på mig. Dagen efter hittade jag en liknande på Lindex som jag nog gillade bättre. Det hängde tre stycken likadana där, så jag tänkte att jag väl hann handla innan jag köpte den, så dum som jag är gick jag därifrån och när jag kom tillbaka hade de plockat undan de väskorna och jag hade för bråttom för att hinna leta reda på någon att fråga. Min förhopping är att den finns nere i stan på torsdag när jag och Cattis ska äta lunch.

Hur som helst. Många saker att se fram emot det närmaste. Längtar massor till lunchen med Catharina på torsdag, vi har inte setts utanför jobbet på evigheters evigheter och på jobbet hinner vi sällan prata något mer än ”Allt bra?” och ”Jodå”. Trist, så tighta som vi var back in the days. Hoppas vi kan ses lite oftare framöver. Förhoppningsvis får jag sushi till lunch då också och det är ju aldrig fel ;) Blir nog att shoppa lite med, ”behöver” lite smycken och så. Men, lunchdags nu och världens vårväder ute. Får se om det blir att fortsätta göra ingenting här eller om man kan ta sig ut lite kanske. Kanske någon som vill cykla en sväng?

Pages:

Lämna en kommentar