Vitsippor och solvarm asfalt

Det är härligt att vara på landet när det är vår. Blev först fika hos mamma och sen fönsterputs hos farmor. Sen åkte vi tillbaka hem till mamma och två glada hundar och åt lunch. Lillebror åkte till jobbet men jag var kvar och gosade med Ante och Ville, fotade och njöt i solen. En halvdag på landet var nog precis vad jag behövde för att få lite vårkänsla, äntligen.

 
Glassar i nya solbrillorna.


Glad liten Ante!


Vårig pudel.


Vitsippehav. Här är marken kalkrik, då växer det vitsippor, det har jag lärt mig på högskolan!


Plockat.


Du hänger tokigt!


Gammalt och nytt.


Knoppa ut.


Sitta på solvarm asfalt, jatack!


Eller så kan man krypa.

Fick en skoj bildserie på Ville också, men den kommer i ett senare inlägg, och orkar inte publicera alla blom-bilder. Åkte sen hem och gick ut på promenad med de två små charmtrollen här hemma. Dom äter bra, så dom kommer behöva en lång promenad nu i kväll, ska bli härligt att gå ut i vädret igen, får sällskap av min älskling då också! Så lätt att bli insnurrad i dubbla koppel annars. Borde verkligen ha tränat ikväll, men jag har verkligen noll motivation, så jag tar det i morgon itället. Ikväll vill jag bara ha TV-mys, och kanske kanske att jag får äta några gelehallon.

 

Pages:

Lämna en kommentar