Underbart för en shopaholic

Isch, flera dagars ofrivillig bloggpaus, inte roligt. WordPress kunde tydlgen också strula till det. Har i veckan hunnit både bli sjuk och frisk igen, varit i skolan och haft en härlig dag på stan med Catharina. Det var precis som att vi aldrig hade varit i från varandra, riktigt roligt. Jag shoppade som en galning, dock köpte jag inga överdrivet dyra saker, och bara mest nödvändigheter :P, så det var inga sura miner när jag kom hem. Det här hade jag i påsarna:

Brun kofta och örhängen från Gina Tricot, strumpbyxor, solglasögon och väskan (den ena som jag blev snuvad på förra veckan) från Lindex, strumpor och en svart bolero från H&M, nagellack från Depend och slutligen armband från KappAhl. Ja, köpte ju en BH på Lindex också, men den hade jag på mig när jag tog bilden, så den kom inte med!

Var hos Jenny på kvällen, Maria klippte mig och jag blev helnöjd! Fick håret precis som jag ville ha det :) Idag har jag dessutom färgat det, så nu känns det helt vårfräscht. Har slut på inpackning, så måste ut och hitta någon bra någon dag. Senare projekt! Hade ialla fall trevligt hos Jenny också, fick varma smörgåsar och färsk ananas. Tänk om det vore så lyxigt på alla frisersalonger ;)

Men, nu ska jag sätta fart, diska och fixa pastasallad att ha med till kåren ikväll när jag och älsklingen leker loss med skivorna i DJ-båset. Roligt ska det bli. Nu är det helg! :D

Pages:

Lämna en kommentar