Underbara sol!

Den här dagen blev inte händelserik på något vis, men Emma kom till slut hem och tog med mig på promenad i den underbart varma solen. Vi gick och planerade sommarens grillkvällar och pratade picknick och bara njöt. Fick några bilder, med mobilkameran, därav kvalitén.


Äntligen vårjacka och sjal! (Synd att de utstående fickorna på jackan gör att jag ser gravid ut på den här bilden, men jag bjuder på det!)


Soligt värre!


Emma var söt och glad precis som vanligt.


Herr och fru And njuter också av solen.

Helt underbart härligt, man ville knappt gå in. Men var tvungna att ta oss in och få lite powerfika i magen, det blir nämligen puls-jympa om ca 1h. Känner mig riktigt peppad och träningssugen, härligt! Dessutom får jag ju cykla dit på min fantastiska cykel ;)

Den här gången kan väl våren få stanna?

Pages:

En kommentar till “Underbara sol!”

  1. emma skriver:

    mitt hår blåser av;-)

    NU kör vi hårt på friskis sarara! vet du, jag laddar till o med med äckelkok-kaffe…yysch..men va gör man ine för att bli pigg o taggad för o träna!?

Lämna en kommentar