Tränat för Göteborgsvarvet?

Oh. My. God. Jag har nog inte sprungit en hel kilometer i sträck sedan högstadiet. Jag joggar en del när jag är ute och går, men då har jag alltid gått så pass långt att jag är uppvärmd ordentligt och har koll på andningen. Ikväll har jag och Emma cyklat/gått upp till ”toppen” av Billingen och varit med på träning inför Göteborgsvarvet med massa IF Hagen- och Billinge-människor. Intervallträning stod på schemat och det lät ju soft! Jag är helt klart en intervallmänniska. Men att först få värma upp genom att jogga 1km (ingen intervall här inte!) med kalla, stela muskler och massa pollen i luften var inte helskoj. Men, jag tog mig runt och började känna mig mer uppvärmd mot slutet. Sen blev det totalt 6 x 500m i intervaller med 2 minuters vila emellan. Jag har alltid sprungit dåligt med andra människor. Jag blir stressad och springer i otakt, så de sista 3 x 500 metrarna lät jag de andra springa i förväg och körde sen själv. Det gick mycket bättre och jag var ikapp dom andra till alla vilorna. Den sista biten sprang vi också tillbaka jag och Emma, så det blev iaf 400 m till. Massa spring! Nu är jag jättehostig av allt pollen som ligger och kliar i halsen. Har dessutom massa skoskav. Jag låter som en gnällspik, men jag är faktiskt jättenöjd med min insats, speciellt med tanke på att jag var så seg i eftermiddags att jag var nära att banga. Emma är bäst!

Men, det har varit en riktigt lång dag med hundpromenader, skola, redovisning och joggingäventyr. I mrogon står endast omtenta på schemat kl 8:15, så det blir upp tidigt. Nu tänker jag duscha och sen bara ladda upp för den i soffan. Hoppas att veckan börjat bra för alla!

Pages:

En kommentar till “Tränat för Göteborgsvarvet?”

  1. emma skriver:

    Shit sprang vi så långt? nu när jag räknar på det så är det ju banne mig över fyra km, nästan fem! plus att vi cyklade upp o ner..fy faen va vi är bra! :-D

Lämna en kommentar