Photoshop-pill

Jaha, inte mycket vettigt man fått gjort idag, och inte mycket vilat heller. Ska ta igen det i kväll. Men fastnade helt i photoshop, har labbat runt och lärt mig massor. Fixat till lite bilder, bland annat dessa:


Röd ros med vattendroppar.


Gammal skrynklig rosbild kanske?


Sommarvinter.


En rosa dutt-ram.


Vinjettade krokusar.

Awii. Tur att man är ledig lite i morgon också så att man kan fortsätta. Nån här som är duktig på photoshop? Behöver folk i närheten med åsikter och kritik. Vill lära mig merameramera!

Men, nu blir det film igen, Capote, och popcorn och te. Upp tidigt för fältstudier i morgon, så näsan ska få lite meducin. I morgon är det måndag vänner, och då följer jag återigen Katrin Schulmans visdom från förra veckan: Måndagen sätter ribban för resten av veckan. Let’s make it a good day.

Pages:

2 kommentarer till “Photoshop-pill”

  1. emma skriver:

    snyggsnygga bilder! jag kan nada om photoshop. har försökt lära mig men gett upp..det finns bra hemsida.. där det finns tips o trix. http://www.webdesignskolan.com/ men den har du kanske redan kikat in?

    jaja, ha de bäst o krya på dig! kram

  2. Kristina skriver:

    Asså. Sara du är redan fullärd

Lämna en kommentar