One for the road

Blå leggings, jeanskjol, svart t-shirt, svarta ballerina, svart jeansjacka och så klart mitt nya halsband. Klädd för en hel shoppingdag i Jönköping! Mamma och Maine kommer snart och hämtar mig och älsklingen, som pollenchockar sig den stackaren. Min pollenallergi botas med väldigt enkla medel, så det är svårt att tänka sig hur det är för dom som har det värre. Stackars bejbi! Får köpa lite fina saker idag så blir han nog glad :p

Byrå, soffbord, taklampor och en hel massa annat står på IKEA-listan, sen blir det nog skor och lite annat på A6. Roligt ska vi ha det, bilder kommer senare! Hoppas på fint väder i Jönköping nu, 14 grader står det på smhi :)

Pages:

En kommentar till “One for the road”

  1. Lena skriver:

    hoppas du har haft en bra dag på A6 och IKEA idag..=) Åt ni på Soya Express?

Lämna en kommentar