I'm electric

Elektricitet och magnetism har vi labbat med hela dagen. Jösses vad roligt! Jag tycker verkligen inte om fysik och naturkunskap etc i teorin, men att få hålla på och testa massor i praktiken har jag alltid gillat. Idag har jag lekt massor med strömkretsar och kopplat lampor, motorer och strömbrytare hit och dit. Skoj! Har fått lära mig (på riktigt) hur en kompass fungerar och hur det funkar med magnetiska fält och sånt. Men nu är jag heltrött i skallen.

Ska strax sätta igång och baka kakorna till redovisningen i morgon, är bara så rädd för att jag ska börja gnaga på dom själv. Jag vill verkligen kunna låta bli dom! Ska frysa in resten och bjuda på dom i helgen så att jag inte behöver ha en massa farliga kakor här hemma. Nu ska jag göra lite nyttigare fika först så att jag inte kakfrossar för att jag är hungrig i alla fall. Hoppas att jag piggnar till senare så att jag orkar med friskis med Emma! So long!

Pages:

Lämna en kommentar