I let my hair down

Ih. Hade en jätterolig kväll med Kakan och Fia i onsdags, lite för rolig nästan. Men det var verkligen precis vad jag behövde. Glömde tentan helt och nu har jag accepterat att jag får tenta om den sista frågan. Det är lugnt. Jag var ju inte direkt ensam om det. Det ordnar sig. Hade en bra dag igår också, med skola först, sedan bakade jag kärleksmums med Heléné och Evelina. Vi träffade ett gäng brudar till som hade fixat massa gottigheter, sen gick vi och överraskade killarna som sliter med damsittningen på kåren. Dom blev nog glada för allt det goda! Det förtjänar dom ju verkligen, så som dom jobbar.

På kvällen cyklade jag hem till Jenny och fick smörgåsar och te och hade en riktigt mysig kväll. Vi såg Sweeney Todd, så sen vågade jag inte cykla hem förrän jag visste att Daniel var på väg hem han också. Isch. Jag och blodiga filmer går inte så bra ihop, ändå kan jag inte låta bli att se dom. Har blivit mycket nya filmer det senaste. 2 days in Paris var också bra, fast kanske lite för seg för att jag skulle orka engagera mig. Här hemma har jag Förtrollad, Marie Antoinette och Becoming Jane att se. Typ bara tjejfilmer, så jag får väl se till att bli ensam hemma. På söndag blir det i alla fall Scrubs-maraton med älsklingen, har lånat båda de första säsongerna av lillebror.

Sitter nu och googlar på håruppsättningar för i morgon. Vet inte alls vad jag vill göra med mitt hår, men ska hjälpa Sara med hennes också och hon har inte heller någon aning. Inspiration tack! Önskar att jag hade lite längre, eller åtminstone tjockare hår. Men men, man får väl ta det man har :p

Härligt med fredag! Daniel är ledig på förmiddagen åtminstone, jag hela dagen. Sitter och lyssnar på Elin Sigvardsson och Håkan Hellström och det är vår utanför fönstret. Lillebror kommer snart hit, sen ska jag storstäda hela lägenheten. Det behövs! Längtar fortfarande massor efter ny lägenhet, fick erbjudande på en som vi verkligen är intresserade av igår. Jag står som nummer 3 i kön, så håll alla tummar ni har för att de första två backar ur! Ska ringa och kolla läget på den idag, hoppashoppashoppas!

Pages:

En kommentar till “I let my hair down”

  1. emma skriver:

    hoppashoppashoppashoppas!! :-D

Lämna en kommentar