I got no money

Mja. Lite har jag ju kvar. Alltså. Blev ju lite fattigare på IKEA och köpte sedan tre par tygskor på Wedins. Igår köpte jag promenadskor och idag fick jag ett ryck och storshoppade vårkläder och underkläder på stan. 3 bh:ar, trosor, leggings, tights, linnebyxor, en blus, en klänning och en topp från Lindex, nämligen denna, fast i svart:


Gillar verkligen mycket av det som Lindex fått in det senaste. Well, bordet såg ut så här när jag fick fram alla saker jag hade handlat:


Älskar verkligen mönstret på blusen, den känns vårig och glad :) Den vita klänningen har ett tryck med en fjäril. Tygskorna är de som jag köpte i lördags, röda, vita och svarta :) Men, nu får det vara färdigshoppat på ett tag. Eller nja, jag har tänkt få hem en av Gina Tricots alla fina t-shirts med roliga tryck inför en fest på lördag. Men sen, sen är det färdigshoppat för denna månaden :p Alla pengar som kan sparas läggs undan i ett kuvert inför min planerade utflykt till Göteborg i början på juni :)

Nu har jag tänkt ge Cashmere Mafia ytterligare en chans att verkligen fånga mig. Skola från 9-12 i morgon, sen borde jag verkligen få lite pluggat och planerat. Bara 5 veckor kvar på terminen snart och en hel massa att göra. Otäckt hur lugn jag är än så länge. Borde börja stressa! Men, nu ska jag o-stressa i soffan. Night night!


Närbild på mönster och knappar på blusen :)

Pages:

En kommentar till “I got no money”

 1. Karin skriver:

  Hej igen Sara!
  Vilka fina grejer du har shoppat, verkligen, gillar blusen jättemycket! Åh vad mysigt ni verkar ha det i er lägenhet:-)
  Vill jättegärna ha korten på Dino, är själv värdelös på att fota…
  Skulle bli jätteglad om du ville skicka över dom:-)
  Kram Karin och Jenta

Lämna en kommentar