Effektiva dagen

Hörni, jag har haft rekordmånga (rekordmånga för mig alltså) besökare här hittills i april. Jätteroligt! Om det dyker upp någon ny och ni har en blogg el dylikt får ni gärna lämna url i kommentarerna så att jag kan besöka er, jag letar nämligen efter lite nya favoritbloggar. Så gör reklam vetja!

Det var verkligen längesen jag hade en så här effektiv dag när det gäller skolan. Var i skolan på redovisning 8-12, snabbade mig sedan hem på lunch och åkte sedan med Heléné till fältstudie-förskolan där vi höll i varsin matte-samling. Sen var vi kvar där en stund, pratade lite matematik med personalen, målade lite och fnissade åt söta Spidermään och V(!)äderlappen. När jag kom hem vid 14:45 slängde jag i mig en snabb fika och åkte sedan till bibblan där jag satt 1,5h med uppgiften vi håller på med i matematik och skrev hela den delen som ska redovisas på måndag. Nu sitter jag och skriver rent den i Word så att jag kan skicka den till sambon så han kan skriva ut den på jobbet i morgon. Det är inte illa att tänka på skolan 8-18 när man heter Sara. Men jag fokuserar på hur skönt det kommer kännas när jag har skrivit klart det.

I övrigt har jag bokat bord på Voda till lördag. Sushi, tjihooo! Ikväll ska jag fixa en retur på för stora kläder som jag fick från Ellos för ett tag sen, skicka in en blankett till Rikspolisstyrelsen, handla och tvätta håret. Oh my gosh. Nu blev jag lite stressad. Måste sätta igång igen!

Pages:

En kommentar till “Effektiva dagen”

  1. emma skriver:

    du typ bloggar asredigt jue! jämnt när jag kommer in här så är de nåt nytt spännnade o läsa:-) me like!!

Lämna en kommentar