Bubbelplast och rosa naglar

Otroligt härligt med helg. Varit på shoppingtur med älsklingen och inhandlat varsitt par nya högtalare till datorerna och en massa att fylla kylen med. Jag fick koppla in mina högtalare nästan helt själv (teknikern då!) och fick en del städat på köpet, gött. Bubbelplasten tycker jag i och för sig är allra roligast när man köper hem ömtåliga saker. Terapi! Har också testat det rosa nagellacket från Depend som jag köpte i torsdag och jag måste säga att jag verkligen gillar det. Färgen känns riktigt fin :) I övrigt har det verkligen bara varit en slapp lördag, men det är den sista på ett taf nu så det gäller att passa på!

Ikväll blir det lite grekisk afton igen, grekisk sallad, baguetter, tzatziki och halloumi-ost. Mums! Vi ska baka kokos- och chokladmuffins till efterrätt, det var längesen jag bakade något så det blir roligt. Ska se ett par filmer också, tror att det blir Flood och 2 days in Paris.

Det blev en helt okej jobbkväll på kåren igår, trots att det inte var så mycket folk. Var framförallt skoj att träffa alla igen. Jag kände av veckans krassligheter och valde därför att inte spela något på dansgolvet utan lät älsklingen köra på. Var dessutom ett liveband, The Billy Pilgrims, på scenen, så det blev inte så mycket speltid. Jag övade desto mer, var roligt att komma igång igen :) I början hängde inte huvudet med alls och jag fick inte många takter rätt, men efter två koppar kaffe klarnade det i hjärnan. På slutet satt mixarna riktigt bra, så jag fick sluta när jag var på topp :) Nu är jag ordentligt sugen att spela igen.


Jag och älsklingen i våra fina DJ-hoods och Robert bakom. Jag ser helt skum och helt korthårig ut. Aja. Bild tagen av Skösex.

Men, nu ska jag sätta på ugnen och börja med våra muffins. Förkylningen börjar kännas av ordentligt i huvudet och bihålorna igen, så det ska bli skönt med en lugn hemmakväll. Guten Abend!

Pages:

2 kommentarer till “Bubbelplast och rosa naglar”

 1. emma skriver:

  halloumi ost är så ju sååå himla gott!

  krya på dig fort nu, måste ju ha min friskispartner tillbaka! :-)

 2. Elan skriver:

  Mmm gott med muffins… :)
  Låter som du haft en bra helg. Gott!
  KRAM

Lämna en kommentar