Bästa mysfredagen

Blev en riktigt bra dag till slut igår, förutom att Daniel var borta så sent och jag som är världens tönt hade jättesvårt att somna innan han kom hem. Men. Träningen gick underbart bra, det var med en skoj ledar-kille som verkligen kör på friskis-stilen: ”Nu plockar vi äpplen!”. Love him. Bara att jag och Emma inte kan titta på varandra under passet, speciellt inte under ”Jag vill bo i en svamp” på uppvärmningen, för då börjar vi bara skratta. Men det är roligt att spela luftgitarr. Jaja.

Sen var vi och solade och handlade en paket jordgubbar till en kladdkaka som Emma hade bakat och därefter blev det världens filmmys.


Kladdkaka med vaniljvisp, jordgubbar och physalis och jag har såklart passat på att leka lite i photoshop.


En vaniljsjö…


…som min ena physalis ville bada i.

Riktigt mumsigt. Vi såg Förtrollad igår, det var en riktigt härlig film, en mix mellan en klassisk disney-film och verklighet. En riktigt fin må-bra-film som jag absolut kommer att se fler gånger. Lovely.

Men! Idag är det lördag och damsittning! Det snöar utanför fönstret här, riktigt dålig planering av killarna att inte beställa sol :p. Men, jag har 1000 saker att göra, måste nu upp och handla, fixa en sjal och mat för helgen, sen ska jag dammsuga här hemma, sen måste jag duscha och fixa håret och och och… Allt innan kl 14:00. OMG! Dags att rusa!

 

Pages:

En kommentar till “Bästa mysfredagen”

  1. emma skriver:

    haha, jag skrattar när jag tänker på friskiskillen… ”kuckeliku”. men eftersom han är så vältränad o snygg får vi gå på hans pass mer;-) o plocka lite äpplen o bo i en svamp.. :-)

    Ha de nu askul ikväll! partaja hårt!;-) Tack för igår förresten, mycke trevligt! kramkramkram!

Lämna en kommentar