Sipping on the sweet nectar

Jaha. Påsken verkar snöa bort, men vad gör det om hundra år! Det var riktigt längesen jag kände mig så här bekymmersfri och lycklig. Allt bara flyter så bra. Jag kommer att överleva även denna terminen i skolan och äntligen verkar förskolebitarna falla på plats, våren är på väg och dagarna blir längre. Min älskling är så grym och har fått fast jobb efter massa slit och ekonomin mår därefter tokigt mycket bättre än någonsin. Efter tre år verkar vi dessutom äntligen ha lärt oss så pass av varandra att förhållandet känns mer som en dans på rosor än något annat. Ni vet, ibland kommer man till sådana där vägskäl i förhållandet där man antingen fortsätter åt olika håll eller så kramas man och blir sams och fortsätter åt samma håll ett tag till. Det var ganska längesen vi var vid ett sådant vägskäl senast, men nu ser jag bara en enda bauta-motorväg framför oss, som vi knallar på tillsammans. Long lonely highway, som han sa, the King. Fast vi tar bort ”lonely” då.

Träningen går ju dessutom som på räls. Var och simmade i veckan och hade lite Sara-quality-time, det var skönt. Börjar dessutom känna igen mig själv i spegeln igen och det är ju aldrig fel.

Min tumme har somnat. Eller en del av den. Måste ha hållt saxen väldigt underligt när jag klippte Ville i tisdags, för jag kände att tummen domnade bort lite under tiden. Det är lite otäckt att känseln inte har kommit tillbaka än. Ja. Ni kan ju notera det i nån anteckningsbok någonstans om ni vill.

Men! Ytterligare en anledning att vara lycklig: idag har vi bokat semesterresan 2008. Den 17 augusti åker vi till Ixia på Rhodos. Flyger från Arlanda denna gången och är borta 8 dagar. Längtan! Vi ska bo på Atlantica Princess Hotel, med all inclusive precis som i Turkiet. Härligt som tusan ska det bli! Kika på länken vetja.

Atlantica Princess Hotel
Där ska jag bada med min älskling! :D

Men, nu är det allt fredagkväll, vi ska fira bokad resa med grekisk sallad, baguetter och tzatziki, äta påskgodis och spana in Let’s dance. Heja Tony! Påskhelgen firas lite i Berg från och med i morgon, längtar så efter hundarna. Glad påsk!

Pages:

Lämna en kommentar