I keep the summer in a frame

Varje gång vårkänslor och längtan efter sol och värme kommer över mig lyssnar jag på Elin Sigvardsson. Den senaste veckan har hennes musik strömmat ur högtalarna nästan dagligen. Nu får det vara dags. Våren kan komma! Jag är trött på kala träd, gråhet och vinterjacka. Jag vill ha pollenchock, sol och blommor. Klänning och sandaler. Glass och ballerinaskor. Har väl aldrig längtat efter att få shoppa sommarkläder så här mycket. Hittat många favoriter på nätet, lätt att skicka efter och oh så mycket fint det finns!

10m04sylw_normal 32f01skha_normal dl630_61256_52023_08_5444 232139

(Gul klänning och sandaler från Topshop, röd klänning från H&M och ballerinaskor från Skopunkten)

Snön har i alla fall töat bort här idag, det är jag glad för. Önskar mig cykelväder i veckan så jag kan komma ut och cykla massor på min nya fina cykel! Annars är det mest bara skola som händer i veckan. Skola och träning och en lunch med Cattis. Lite lagom sådär. Jag håller på och kikar på nån weekendresa till typ Stockholm eller Göteborg i mitten eller slutet av maj då jag skrivit min sista tenta och lämnat in det sista i skolan. Vore skönt att få komma bort bara litegrann och rå om varandra innan jag börjar jobba och slita hela sommaren. Stockholm med Skansen och shopping är jag väldigt sugen på, gärna hotell mitt i stan också. Nåt tips, någon?

Men snart dags att byta om inför träningspass på Friskis. Inte så sugen alls egentligen, men som ledar-Jessica brukar gasta på sitt militäriska vis när alla ligger och plågas i ”plankan” på jympan på måndagar: ”Det är roligt att träna!!”, tätt följt av ”Den här övningen kallas för plankan och inte för ostbågen, kom igen nu!!”.  Emma och jag ska gå på hennes box-pass på tisdag, det kan bli intressant.

Pages:

3 kommentarer till “I keep the summer in a frame”

 1. emma skriver:

  hahaha! började skratta när jag läser om jessicas ostbågesnack.. !

  ses ute om typ en timma! nu ska vi köra järnet o minnsan visa vilka som har bäs kondition;-), you and me!!

 2. Amy skriver:

  Fint du fått det här. =)

 3. zill skriver:

  Vet du vaaad? Om ni tar er till Sthlm så tycker jag att du kan hojta till, för isf vill jag träffas en dutt :). Kram!

Lämna en kommentar