Hjärn-trött

Min kropp som brukar ta flera dagar på sig att ställa om sig efter att man ställt om klockan var i morse tvungen att släpa sig ur sängen tidigttidigt för att kunna ta sig till skolan och börja grupparbeta redan kl 8:15. Usch! Dock har jag haft trevligt, jag är i en bra grupp och arbetet utgår från boken Listigt, Alfons Åberg!. Det är sådana saker vi sysslar med på lärarprogrammet. Kul har det i alla fall varit och nu är vi klara för att planera redovisningen och sedan kan vi bocka av den uppgiften också. Skönt!
Katrin Schulman skrev i går ”Det är måndagen som sätter ribban för resten av veckan” . Det tyckte jag var bra sagt, så det tänket tog jag med mig till skolan i morse, talade om det för min grupp och jag planerar att leva efter det resten av dagen också. En bra dag!

Nu är jag riktigt trött och seg, men har fortfarande saker kvar att göra idag. Jag och Emma ska först ta oss iväg (på cyklar, såklart) och handla, sen finns det ju tvätt, räkningar och annat roligt kvar. Måste öva på mixer-grejen också, varje dag denna veckan, för på fredag blir jag DJ Snoop och dj:ar lite på dhiskot på Kårhuset med min älskling. Det ska bli riktigt roligt, men det var längesen jag körde nu.

Roligast blir i alla fall att betala handpenningen på Rhodos-resan idag. Tjihoo!

image20.jpg
Det är ofantligt långt till den 17:e augusti!

Pages:

Lämna en kommentar