Det är så logiskt, alla fattar utom du

Jag känner mig så otroligt lurad. Igår lade vi allt annat åt sidan här hemma för att gå ut i solen och njuta i vårjackor och strosa runt och kika på lägenheter (från utsidan) och mitt drömhus som är till salu nu (kan någon låna mig en sisådär 3 miljoner?) och hade det helt underbart. Idag vaknade jag och kände mig glad och lycklig trots att klockan bara var strax efter 06, eftersom jag visste att jag fick påsklov efter kl 12 och bara behövde överleva en redovisning och lite grupparbete först. Tänkte fira med en lång härlig promenad i vårsolen. Jaha. När jag kommer ut i vardagsrummet ser jag genom fönstret att det är vitt på marken. Överlevde skolan, men det är ett riktigt skitväder rent ut sagt, blötsnö som yrar, kallt och jäkligt. Mitt glada humör har inte riktigt varit detsamma sedan jag fick syn på eländet i morse. Bläsch.

Krokus
Dom här krokusarna jag fotade igår ligger nog under ett kallt, vitt täcke nu. Stackars dom!

Aja, det var ju en bra avslutning på en fin helg i går i alla fall. I fredags var jag på Balthazar med skolan hela dagen. Balthazar är, för er som inte vet, ett science center här i Skövde, som får besök av skolklasser och andra barn. För mig som älskar att leka och experimentera var det ett rent paradis. Hade skoj hela dagen. Fick göra ett eget kalejdoskop och studsa runt på dansmatta och annat roligt. Jag och Daniel var sedan på parmiddag hos Jenny och Marcus, det var riktigt trevligt! Åt god mat, drack vin och spelade spel. Lördagen ägnades åt vila inför vårt melodifestivalsmys här hemma. Tycker ni rätt låt vann? Jag måste nog vänja mig lite för att gilla Perellis låt på riktigt, hade nog hellre sett någon annan som vinnare faktiskt. Men men. Eftersom mina promenadplaner sprack idag blir det till att köra extra hårt på Friskis i kväll. Innan dess ska jag hinna tvätta, diska, laga mat, damma, dammsuga och äta något. Härligt med påsklov!

fruktfat
Jag leker på Balthazar.

Pages:

Lämna en kommentar