What a wonderful world

Det är inte mycket som går fel här inte! Haft en underbart skön helg, träffade Sara i fredags, fikade och tjötade skit, gick på stan och hade hemmamys. Har tränat mycket och varit hemma hos föräldrarna och firat papps födelsedag lite sådär i förskott. Egentligen skulle han ha firats idag, på sin födelsedag – grattis älskade lilla papps! Tränade med Emma i går och som att det inte vore nog med trevliga saker så är det underbart vårväder ute och galet underbart – jag blev godkänd på min portfolio! (Som skrevs under hela förra terminen, en samling av allt vi läste och gjorde, och som man måste bli godkänd på för att ha klarat kursen). Det är så otroligt befriande. Jag var nästan inställd på att få sitta med kompletteringar i morgon, men icke! Jag klarade det :D Allt slit var tydligen värt det. Skönt! Ska ta en lång promenad i vårvädret och lägga mig en stund i solariet som belöning. Because I’m worth it!

Annars har jag ganska många saker att ta tag i, lite så där så att man inte vet i vilken ände man ska börja. Men, det får bli i morgon. Idag ska jag bara njuta!

Pages:

Lämna en kommentar