Oh happy (birth)day

Solen har legat som en glad prick över vår lilla stad idag. Jag har känt lycka ända in i hjärtat. Det är svårt att göra annat när man står på en solig förskolegård full med halvmeterhöga kids i för stora och för varma overaller (ih, insåg precis att jag kommer att kalla mina kommande kids overaller för ”ovvar”. Hoppsan student!) och leker Zlatan med ett par femåringar. Idag har jag varit på fältstudier på en helt underbar förskola. Ungarna kom ihåg mig sedan sist, personalen är toppen och uppgiften jag skulle göra gick fantastiskt bra. Jag har hört fyra olika Bellman-historier, torkat snoriga näsor, stoppat i små händer i stora vantar, plockat upp Kapla-stavar, styrt  trehjulingar med tvååriga förare på rätt kurs och spelat fotboll med ett gäng knattar. Jag gjorde inte så många mål, men jag försvarar det med att kidsen faktiskt fuskade och hade två målvakter när det var min tur att skjuta. Det hade de ända tills den ena killen förbarmade sig över mig. ”Men Alex, jag hjälper Sara, hon är ju inte så bra”. Nähe. När de tittade bort sköt jag in bollen i mål, bestämde att sista målet vann och sa att det var städtajm. Det är fröken som bestämmer, tji fick dom. Gud vad jag längtar efter att få börja jobba på riktigt!

Idag fyller min älskling år också. Tror han blev glad för sina presenter och i helgen blir han bortskämd med hemgjorda minipizzor och marängsviss. Jojo. Det känns knas att inte fira idag, men han jobbar till 18, sen har vi bokat in träning. Vi ska båda upp tidigt i morgon, så det känns vettigare att ta det i helgen. I morgon ska vi festa med Sara mfl, det är färgtema på kåren. Jag ska vara blå, det känns helt okej. Jag har erbjudit mig att jobba alla helger i mars, alla utom denna vill säga, så nu vill det till att det blir one hell of a weekend. Det brukar inte vara några problem ;)

Daniel
Den här sötsaken är det som fyller år! <3

Pages:

Lämna en kommentar