In my head there's only you now

Min lärare sa något smart och genomtänkt häromdagen. Vi människor säger att vi har ont om tid. Men egentligen är det ju inte sant, för tid har vi ju alltid. Det är bara det att vi har för mycket att göra under vår tid. Jag skriver under på det, faktiskt. Sanslöst, galet, overkligt mycket kan man fylla sin tid med och jag är ganska bra på det.

Men nu så! Jag har ju nästan sportlov kan man säga. Skola i går och grupparbete och lite övrigt plugg idag och jag är faktiskt ”ledig” nu. Hela veckan. Tokigt! Skulle allt behöva jobba lite, men fram till helgen ska jag bara göra trevliga saker. Träna, umgås med Jenny i morgon och på torsdag ska jag åka hem och umgås med mamma, lillebror och hundar över dagen. På kvällen blir det kanske lite hjärtemys hemma, vem vet. Jag vet, dagen är urtöntig, men man blir urtöntig när man är himlans superduperkär också, så det så. Glädjer mig oerhört åt att få spendera dagen med mitt hjärtegull i alla fall, den här snygg-pudeln:

Ville

Annars har dagarna ägnats åt allt möjligt. Skola, träna, umgås, festa, slappa och den senaste veckan har det varit extra trevligt att sova. Vår nya, stora, säng kom med bil från IKEA förra onsdagen och vi byggde faktiskt ihop den utan att börja slåss(!). Kanske mest för att jag var tyst och lät Daniel bossa och hållas :p. Anyhow, skön som tusan är den, och mycket plats har vi att sova på. Det blir ju inte sämre av att den är snygg heller:

Sängen

Nu är den ju så stor att sovrummet känns väääldigt litet, men det är det värt. Förhoppningsvis bor vi väl inte i studentlägenhet så länge till, utan får ett större sovrum snart :) Men än så länge fattas en liten plattis-TV på väggen. Det är väl otroligt hur stadgad man lyckats bli på de här åren på högskolan ändå. Snart är det bara volvon (och körkort) och ett par knoddar som saknas, och vigselringen då såklart ;) Häromdagen var jag inne på bröllopsguiden.se och planerade drömbröllopet och trakasserade Daniel. Nu väntar jag bara på frieriet, lillebror har ju redan tränat in bröllopssången på gitarren. Haha. Skrämmer jag någon nu så ska jag väl försäkra er om att bröllop nog kommer dröja ett par år tyvärr. Efter att ha spenderat en fredagkväll med ett gäng underbara tjejer har jag insett att även knoddarna kommer att få dröja ett tag. Men den där volvon vore ju bra att ha.

Pages:

Lämna en kommentar