Everything's gonna be alright

Kanske får man rita ett kors i taket nu när jag lyckats med två uppdateringar på samma vecka. Jag imponerar mig själv. Idag har jag också imponerat på en kund på Coop Forum, som skulle betala efter mig när jag och Emma var och handlade. Han tyckte att jag borde få pris i att få plats med flest saker i en och samma kundkorg, eller något i den stilen. Han var riktigt imponerad av min effektiva packning, sakerna tog liksom aldrig slut på bandet. Något säger mig att min kära sambo inte skulle varit lika imponerad. Eller så skulle han det, vem vet ;)

Igår hade jag en mysig dag med mamma, handlade och var ute i Berg och promenerade i skogen, åt god mat och bara latade mig. Sen blev det djuraffären med pappa och ett nytt halsband till Ville och därefter jympa med pappa och hans enduro-/crossåkargäng. Intensivjympa skulle jag vilja säga. Dom är nog lite galna. Sanslöst jobbigt är det, men skönt efteråt. Jag är imponerad av att pappa (och vissa andra) orkar med, och pappa är imponerad över att jag hänger med i tempot. Imponerad är alltså temat i den här bloggen, om ni inte förstått det.

Idag har jag och Ville hängt här i stan, promenerat och tränat oss massor. Jag har plockat fram klickern igen, för nu ska stressen vid trafik tränas bort. Nu är han trött som sjutton och ska strax få ett gottigt tuggben. I morgon börjar jag skolan igen, är inte sugen alls, men efter peppsamtal med Emma är jag övertygad om att jag kommer att fixa denna terminen också. I morgon kommer också Jenny hit och fikar och umgås. Jag ska göra fruktsallad, det blir mys. Sen är det ju snart helg, då blir det massvis med hundpromenader och mys. Jag ska göra tacogratäng. Det ni! Everything’s gonna be alright. Jorå.

Pages:

Lämna en kommentar