And you give yourself away

Är det vår? Jag vet inte, med det känns ju så här i alla fall. Släpade ut Daniel på en lång promenad igår. Idag är jag home alone, så då får det bli en promenaddejt med mp3-spelaren istället, om jag inte får tag i Emma kanske. Det är dagar som idag som jag verkligenverkligen önskar att jag hade råd med den där finafina kameran jag längtar efter, för det är perfekt fotoväder. Det kanske går att få till någon bild med min lilla kamera, jag får se. Hoppas att vädret håller i sig tills i morgon då jag ska hem till mamma och bara gotta mig med hundar på landet.  Jag är ju ledig! Vi har ett glapp på 5 hela dagar mellan kurserna, så hela helgen har varit en enda ledig lycka. Det var längesen jag var så här avslappnad med gott samvete.

Ja, skolan åt ju upp mig i ett stycke över jul och nyår, jag var riktigt låg stundtals. Vi hade det som sagt helt underbart över jul, och nyår kunde inte heller varit mysigare. Vi var i Stockholm, åt och drack gott och hade det riktigt trevligt. Tolvslaget skvallrade om ett riktigt bra 2oo8, när det började vräka ner stora härliga snöflingor över oss där vi stod på gatan, skålade och såg på fyrverkerierna. Dagarna efter lyckades vi dessutom se ut alla delar till en ny säng på IKEA, lagom pris och sådär, så nu är det snart dags att beställa hem den. Vi hann med sushi i Stockholm, och en fika med Almira och Patrik också, sen var det dags att åka hem till verkligeheten och galet mycket skola. Dåligt samvete så fort man lämnade datorn en stund, 10 h plugg om dagen, minst, och längtan efter att bli färdig och få göra annat, träna, blogga, träffa kompisar, sova. Men, nu är det över, torsdag och fredag har vi kursintron i Matematik, natur och teknik i tidiga åldrar. Vi ska ha våra första salstentor i vår. Sen är det höst och dags att skriva c-uppsats. Sen kanske man faktiskt är färdig lärare nästa jul då. Spännande!

Vi håller som bäst på att kika på var årets utlandstripp kan tänkas gå här också. Vi har pratat om Rhodos tidigare, men just nu lutar jag åt Fig Tree Bay på Cypern. Har till och med kikat ut tänkbart hotell! Man ska ju vara ute i tid säger dom, om man vet vad man vill. Annars funkar det ju med sista minuten-varianter också, men när vi ska få koppla av och lyxa ordentligt föredrar jag att veta var vi ska och att det är hyfsad standard på stället. Det är värt de extrapengarna. Men nu, dags att svida om och ta sig ut på den där promenaden och fortsätta göra såna där saker som man gör när man är ledig ;)

Pages:

Lämna en kommentar