28 december 2007 – Jag är en av alla kungar i salongen

Jaha, jag har tydligen gjort en Sara igen. Jag är hyfsat duktig på det där med uppdateringar till en början, sen blir det allt mer sällan tills det bara dör ut. Men nu är jag tillbaka! Med en helt uppdaterad hemsida. Det blir lite mer fokus på bloggandet och fotograferandet, det känns bättre och enklare så. På väg upp är flera bildalbum från de senaste månaderna och jag är riktigt sugen på det här med bloggande igen. Det kommer bli bra det här.

Hela 2007 har passerat. Året som inte började så väldigt bra, men som slutar helt fantastiskt. Julen var otroligt mysig, med Daniel hemma hos mina föräldrar, med dom jag älskar mest. Det blev till och med några fina julklappar. Mest förvånad blev nog pappa över sin nya digitalkamera. Först var det lite halvsura miner för att vi som vanligt inte skulle köpa några julklappar men alltid gör det ändå, sen var han väl barnet på julafton personifierat. Härligt.

Ett par dagars jobb (vilket är lika med ett par dagars försummande av portfolion som jag verkligen borde få klart till redovisningen om 1,5 v) till nu, sen åker vi till Stockholm på måndag för att fira lite nyår med Daniels föräldrar. Ett besök på IKEA och en trevlig dejt med Almira och Patrik ska vi hinna med under 4 dagar där uppe också. Trevligt och mysigt på alla sätt och vis. Men nu ska jag sova, nöjd med att vara tillbaka i sajberspejs. Buenas noches!

Pages:

Lämna en kommentar