5 oktober 2007

Oj, oförskämt längesen jag skrev här. Får väl som vanligt skylla på mycket att göra. Plugga, jobba, praktik och hinna träna, det tar på krafterna. Mår väl dock bättre än någonsin, så det är ju positivt :) Inga stora förändringar har skett i mitt liv sedan sist egentligen, Turkiet var underbart, men det har jag ju redan visat i galleriet. Längtar redan till nästa resa, förhoppningsvis blir det väl nästa år igen. Finns så många platser man vill se! På tal om resor är Daniels föräldrar och sköter om och njuter i sitt hus i Thailand för tillfället och vi är hundvakter åt sötvovvarna Linus och Ludde. Det går över förväntan och det är så kul att ha dom här. Dom ser lika ut, men det är två olika personligheter, jättekul att lära känna dom.

tuggben
Idag fick vi nya tuggben av Sara, dom var goda tyckte Linus.

Annars har de senaste veckorna varit fyllda av roligheter, bland annat har jag träffat flera kompisar som jag inte träffat på länge, haft middag för familj och svärföräldrar (det gick att laga mat åt 8 personer i vårt lilla kök) och provat poweryoga här hemma med Emma och Kristina. Det var extra roligt efter lite rödvin. Jag har lunchat mycket sushi, jag är rädd att jag har blivit beroende. Om ett par timmar är det dags för fredagssushi på Voda med Daniel, BiTMaN, Hannibal och AG. Mys och gott!

Det är svårt att redogöra för två månader i bara ett inlägg här. Men jag ska försöka skriva oftare och avslutar nu med att lite skrytigt lägga in en bild på min mumsiga köttfärssås som utan tvivel (enligt mig) skulle platsa i AG:s matblogg.

matlagning
Nötfärs, lök, vitlök, soltorkade tomater, chilifrukt, oliver och tomatpuré. Mumma!

Pages:

Lämna en kommentar