16 augusti 2007

Jaha, trots att det är sommar och man är ”ledig” så blir det inte mycket uppdaterat. Jag hoppas på att det blir mera sådant i höst när man sitter här och behöver ursäkter för att inte plugga. :p

Sommaren har varit en av de bästa hittills iallafall, trots dåligt väder. Jag har jobbat mycket, tjänat mycket pengar, träffat vänner, shoppat och börjat ett nytt, hälsosammare, liv igen. Det är skönt, man mår så mycket bättre. Har ju hunnit med ett par korta semestrar också, Småland över midsommar och Stockholm fyra dagar i juli. Var och hälsade på hos Daniels pappa med familj, gick på IKEA, shoppade i stan, spelade Alfapet och gosade med hundar. Jag skulle fotat massor, men det blev bara en enda bild på hela tiden, nämligen den här:

japaner

De här sötnosarna ska bo hos oss i tre veckor medan deras husse och matte är i Thailand. Då ska vi gosa massor och gå långa promenader!

Sedan har jag lovat söta Zill en bild på skorna Daniel köpte åt mig i storstaden. Så här ser dom ut:

skor

Annars har vi tagit det lugnt mycket. Jag har jobbat helger och varit trött på kvällarna, sedan har jag jobbat kvällar och varit trött på mornarna. Det har blivit mycket motion för min del, har börjat simma och promenera. Har till och med fått med mig Daniel några gånger. En kväll i förra veckan var vi ute en timma på inlines. Jag överlevde! Det är faktiskt väldigt roligt, och jag börjar känna mig säkrare, det är mest nedförsbackarna som är otäcka.

Men, i morgon då. Först ska jag jobba, Coop Forums chark och delikatess. Just i morgon ska jag göra en exotisk bricka till 20 personer, mest för att jag tog upp en beställning på det från en kund och inte tänkte på att vi inte har någon personal som kan göra den. Så då åkte jag på att göra den. Hoppsan! Efter jobbet blir det iallafall att panikpacka färdigt de sista sakerna och sedan få något i magen och sova lite granna. Kl 02.00 ca kommer min älskade lilla papps och hämtar mig och Daniel och kör oss till Landvetter. Kl 07.00 lyfter planet (jag har köpt tryckutjämnande öronproppar, jag är livrädd för att få ont i öronen. Är öronbarn och smärta i öronen är nog den värsta smärtan. Aj.) och kl 12.10 landar vi på Antalyas flygplats i Turkiet. Ca 2h senare anländer vi till Hotel Royal Palm i Alanya. Det ser ut så här:’

royal_palm

Helt otroligt underbart ska det bli. All inclusive, hotell på stranden, drinkar vid poolen, utflykter och båtturer, you name it! Allt! Sol framför allt! Jag längtar snart ihjäl mig. Igår var jag och mamma på stan, jag shoppade massa nödvändiga saker till resan, pocketböcker, kläder och sånt.

ryggsack
Den här ryggsäcken köpte jag, perfekt att ha som handbagage, med massa säkerhetsprylar och så. Bra bra.

dress
Den här klänningen köpte jag också, 65 kr på rean. Perfekt sommarklänning att mysa runt i när det är varmt och skönt.

Nöjd med shoppingen alltså och resfebern kommer säkert ikväll när vi packar väskorna. Istället för att packa igår så klädde vi om vår soffa eftersom den nya klädseln kommit från IKEA. När vi ändå skulle ta isär soffan och böka runt passade vi på att göra en rejäl ommöblering som vi pratat om ett tag. Det blev klockrent, soffan blev jättefin och vardagsrummet fick verkligen ett lyft när vi möblerade om. Det känns mycket mysigare och mer stilrent tycker jag, inte lika plottrigt som innan.

Så här såg det ut före:
soffa_fore

Och så här ser det ut nu:
soffa_efter

Aja, ni fattar säkert. Det blev ett extremt långt inlägg här då, men jag skyller på att bilderna tar plats och att jag inte hade uppdaterat på länge. Det blir ju garanterat ett helt gäng bilder när vi väl kommer hem från Turkiet, men tills dess – hej hej!

Pages:

Lämna en kommentar