25 juli 2007

Man skulle ju kunna tro att man har massa tid över att data när man har ”sommarlov” och det knappt gör annat än att regna. Men jag sysselsätter mig väl med annat. Jobbar massor och trivs bra i år också. Får flytta runt lite mellan avdelningarna på färskvaror i år och ta massa mera ansvar, det är roligt. Omväxling förnöjer.

På tal om omväxling har jag gått tillbaka till det lite mörkare håret. Har varit blond lite mer än två år nu och har aldrig riktigt trivts så bra som jag gjorde i det bruna och svarta. Så nu är jag brunett igen och det är jätteskönt! Det känns mera ”jag”!

I övrigt har det rullat på bra här. Jag och Daniel var på poolparty hemma hos Sara. Vi var jättemånga, det regnade, men vi både badade och grillade ändå. Det var jätteskoj och till slut hamnade vi inne i stan, på Vatra. Vi är väl dock alla överens om att vi inte ska gå dit igen. A lot of snobs! Isch. Sen har vi varit på middag och Harry Potter på bio med Jenny och hennes pojkvän Marcus. Det var också väldigt trevligt, lite dubbeldejt sådär. Seriöst!

Annars har vi ju införskaffat en ny servis. Så här fin är den:

servis

I love it! I morgon åker vi till Stockholm, hälsar på Daniels föräldrar på hemmaplan, går på Skansen, IKEA och kanske shoppar lite i stan. Jag ska leta reda på något trevligt sushi-place, jag har inte ätit sushi på över en vecka nu. Jag får ju abstinens!

Det ska bli himla skönt att komma bort en helg och få göra roliga saker. Ska försöka uppdatera lite snabbare efter helgen :) So long!

Pages:

Lämna en kommentar