2 juli 2007

Efterlyses: fler lediga dagar åt Sara! Jobb jobb och åter jobb och andra viktiga saker att göra hela tiden. Men jag trivs bättre med detta än med pluggandet. Tur att det inte är så lång tid kvar till examen. Det kommer gå fort.
Tiden flyger ju bara fram. Snart har jag och min älskling varit förlovade ett helt år. Det känns som igår. Det är bara en och en halv månad kvar till Turkiet och dit kommer det också gå fort. Försöker planera för en långweekend i Stockholm om ett par veckor också, massa roligt. Hoppas bara att allt klaffar :)

I helgen var det fest delux med Jenny, Charlotte och massa andra människor. Jag fick köra massa Singstar på förfesten och det slutade med att jag och Angelika blev ensamma i vardagsrummet med varsin microfon – alla andra valde att festa i andra rum. Förstår inte alls varför :p Roligt var det ialla fall. Besökte Bogrens för första gången på år och dag och jag hade faktiskt skoj. Massa dans och massa trevliga människor och jag blev bundis med vakten.
Men nu är jag tillbaka i verkligheten på jobbet. Det bästa i år är att jag får ta mycket mer ansvar i charken än tidigare och har fått massa nya arbetsuppgifter och får flytta runt lite. Bäst! I morse började jag dock kl 6, vilket inte var så hälsosamt. Jag fungerar inte så tidigt på morgonen! I morgon får jag sova hur länge jag vill, börjar inte förrän 16 :) Dags att göra upp planer för resten av veckan, har bara en sushi-lunch inplanerad med Jenny på fredag. Och så kommer ju Ville tillbaka, efter några dagar hemma hos mamma :)

ville_i_soffan
Ville har hittat upp till husse i soffan ;)

Lev väl, allahopa!

Pages:

Lämna en kommentar