25 juni 2007

Herregud så dålig jag är på att uppdatera hemsidan. Men det är väl ingen nyhet iofs. Nu har midsommar hunnit passera. Jag och älskling satte oss på en buss från Skövde ner till Jönköping där vi fick byta buss för att ta oss till Linköping. Väl där plockade älsklings pappa och hans fru upp oss och via ICA Maxi i Linköping hamnade vi slutligen vid deras lantställe Hässelåkra i norra Smålands mörka skogar. Jojo. Bara resan dit var ju ett äventyr, men det har sen varit en helt underbar helg med fågelkvitter, regn, brasa vid TV:n, bastu, alkohol, hundar, prat, massa god mat och ännu mera god mat, småländska, sol, smultron- och blåbärssafari och massa lugn och ro. Vi fick vara med om ett riktigt traditionellt midsommarfirande med resande av midsommarstång, kaffe och bulle, dans kring stången och lotteri. Jag vann en kexchoklad! Det var tråkigt att åka hem igen, men nån gång måste man ju tyvärr tillbaka till vardagen. Jobb hela veckan nu. Nästa ”se-fram-emot-sak” blir poolparty med bästaste Sara:n och Eric om ett par veckor. Sen är det inte långt kvar till Turkiet!

Jag hann minsann fylla år i helgen också och har fått världsbra presenter! Blev lite firande förra helgen då lillebror fyllde 20 och jag fick då en soda streamer! Lycka! I onsdags var det sommarpub på kåren och då hade Hannibal fest eftersom han fyllde år i lördags, dagen före mig. Jag blev också lite firad då och jag och Hannibal fick fintransport till kåren, vi fick åka kundvagn hela vägen! Fått fina presenter av älskling också, bland annat tre hela säsonger av Vänner, så nu har jag hälften av serien. Som present till mig själv gick jag och köpte mig en massa scrapbook-saker så att jag äntligen kunde få börja pyssla med mina bilder. Har inte hunnit göra så mycket än, men den här är färdig:

scrap1

Fler tjusiga skapelser lär väl dyka upp. Nu dags att trixa till alla midsommarbilder så att de kan komma upp under dagen. I morgon blir det ett hundliv här igen, då vill jag hinna ägna mig åt Villemannen efter jobbet. Tjosan!

Pages:

Lämna en kommentar