9 maj 2007

Sista VFU-dagen på ett år idag. Nästa år har vi bara fältstudier och då kommer man inte alls komma lika nära barnen. Sa därför hejdå till mina 8-åringar för sista gången idag. Dom fick glass och var glada fast samtidigt lite ledsna och jag fick kramar av de mest oväntade barnen. Kommer sakna dom och min handledare. Den första handledaren jag har gått armkrok med över skolgården. Ah well.

I morgon åker vi till Gotland! Tiden har gått så himla fort och i morgon bär det äntligen av. Men först ska jag leka lite DJ med Daniel på kåren, första gången jag ska spela något efter att vi öppnat. Schlagerpub är det som gäller. Jag har aldrig spelat schlager, jag har bara lärt mig att mixa club än så länge. Men det kan nog bli skoj ändå. Innan dess behöver jag väl äta något och nu lutar det åt mammas hemlagade rabarberkräm. Mums! Återkommer väl hit när vi kommer hem från Gotland på söndag, förmodligen med massor av bilder i galleriet! :)

Pages:

Lämna en kommentar