3 maj 2007

Man skulle ju kunna tro att jag har ett helt händelselöst liv så sällan som jag uppdaterar, men se så är det inte! Det har nyligen varit valborg och långledigt för de flesta. Fast inte för mig som har fått jobba och slita i hop pengar för att slippa leva på gräs fram till juli. Det är helt underbart väder ute, men alltså har jag inte fått vara ute mycket alls den senaste veckan. Daniel däckade dessutom i pollendimman, så jag fick roa mig mest på egen hand.

Men några roliga saker har hänt! Jag och Jenny var på damsittningen för två veckor sen. Det var en jätterolig kväll med god mat, mycket vin och mycket dans.

damsittning
Så här fina var vi då.

Något annat roligt som har hänt är att jag och Daniel bokat en resa till Turkiet i sommar! Den 18 augusti flyr vi landet en vecka, det ska bli jättehärligt. Jag har valt hotell, ett fyrstjärnigt all inclusive-hotell som ligger precis vid Kleopatrastranden i Alanya. Wonderful! Det blir första flygturen för mig, har ju bara åkt på bussresa innan. Jag är övertygad om att planet kommer störta med mig och alla taxfree-saker jag handlat, men folk påstår att jag har fel. Härligt ska det bli med semster i alla fall.

Nästa torsdag åker vi med ett stort studentgäng och partajar på Gotland. Vårt gäng har fått rum på hotell i Kneippbyn och slipper tälta. Tjohej! Det blir dessutom mitt första besök på Gotland också, spännande.

Men innan man får göra så roliga saker ska jag få färdigt ytterligare en hemtenta och gå på ett helt gäng föreläsningar. 30 maj är kurserna slut. Jag ser ljuset i tunneln så nu är det bara att härda ut! Efter regn kommer solsken och så vidare ;)

Pages:

Lämna en kommentar