29 maj 2007

Alltså, det börjar bli lite tråkigt med det här dåliga vädret. I morgon har jag planerat sommarpub på kåren och ska smycka ut kårhuset med alla möjliga somriga saker och vi ska ha lite sommartema på vår gruppfest på kvällen. Då kan det ju inte vara så här grått och regnigt tråkväder. SMHI säger regn ända fram till lördag. Äsch. Hur som helst slutar skolan i morgon och slipper jag kompletteringar på de senaste uppgifterna så har jag från och med i morgon sommarlov. I alla fall i några dagar tills jag måste börja jobba på Coopidoop igen. Är ju redan igång lite med det, så jag kommer nog inte märka så stor skillnad.

Idag har jag städat. Sorterat tvätt, dammsugit, diskat, bäddat rent i sängen och plockat iordning saker. Duktiga jag. Sånt måste man göra när man bjuder hem massa folk på fest stup i kvarten :p (Alltså, det gör jag ju inte. Men ibland.) Strax är det dags att knata neråt stan och kanske shoppa sig något fint som belöning för städningen och sedan träffa Älskling och fika på Rådhuset. I kväll ska akvariet städas, så måste handla prylar till det också.

Vi var förresten på bio i lördags och såg Pirates of the Caribbean (eller hur det nu ska stavas) 3. Den var väl inte riktigt lika bra som de tidigare två, men helt klart godkänd! I söndags var vi och firade min lilla mamma och lämnade i från oss Ville igen. Det blir ett stort hål i lägenheten varje gång han åker härifrån. Men nu när det bli sommar kan jag ha honom mycket oftare. Whii! Men nu: promenad till stan. Ciao!

Pages:

Lämna en kommentar