24 maj 2007

Jösses vad tiden flyger i väg. Vi är redan i slutet på maj och jag tycker det känns som det var februari igår. Ja ja. Om en vecka har vi i alla fall den sista redovisningen i skolan, så sen är det ”sommarlov”. Jag behöver ju köra igång och jobba så fort som möjligt om jag ska få några pengar i sommar, så det blir inte mycket ledighet. Vi har i alla fall bestämt att både jag och Daniel ska försöka vara lediga hela midsommarveckan för att få lite tid tillsammans och lite tid att fixa här hemma. Om en månad fyller jag visst år också. Hela 22 år. Dags att börja få åldersnoja om man ska tro mina äldre vänner och några yngre. :p

Ville är här nu, kom hit i måndags, och det är härligt. Hela veckan ska han vara här tills vi åker till mina föräldrar för mors dag på söndag. Det är väldigt svårt att vara sur och grinig när man har den godingen här.

ville0705
Lek med mig nu då matte!

Annars har jag ju äntligen fått upp Gotlandsbilderna. Om det nu inte syns på bilderna så hade vi jätteroligt på Gotland! Det var värt varenda krona. Vi hade inte toppenväder, men det var tillräckligt för att kunna trivas bra utomhus. Människorna var underbara och det var riktigt skoj att få träffa så mycket andra studenter. Dessutom var Visby en jättevacker stad. Bra resa alltså. Nästa stora utflykt blir ju alltså Alanya i augusti. Men dit är det ju lång tid kvar. Eller…?

Pages:

Lämna en kommentar