2 april 2007

Nu var det väl dags för första inlägget i dagboken då. Ledig resten av dagen så när som på ett par böcker som behöver läsas för seminarier i veckan. Det är otroligt skönt med en tredagarsvecka! På onsdag har jag tänkt flytta hit Ville igen och det ska bli så härligt. Det är så tomt utan honom. Akvariet är livligt det också, men inte riktigt på samma sätt. Fiskarna vill inte gå på långa promenader i solen heller ;) och dom ser inte lika lyckliga ut när man kommer hem. Dessutom ska Daniel vara ledig från skärtorsdagen och framåt. Underbart! Hoppas på tjusigt väder nu bara.

Idag har jag varit hemma hos min jobbarkompis Maria och gjort min efterlängtade hårförlängning. Och långt blev det! Jag hade köpt paket med två olika blonda nyanser att sätta i och Maria satte även i ett paket av sina ljusbruna. Jag gillar det skarpt, men det är otroligt ovant att ha långt hår. Det går nästan ner till svanken där det är som längst! Jag får inte tvätta det på två dagar nu, men sen kommer det se naturligt ut ihop med mitt riktiga hår tror jag. Nu har jag dessutom lite hår att göra något med inför damsittningen nästa helg.

Mamma fyller år i morgon, men vi ska inte åka hem förrän på påskafton. Kanhända sover vi till och med hos mina föräldrar över påsk. Det är härligt att vara ute på landet lite, speciellt om vädret är fint. Så håll tummarna för solsken hela veckan!

Pages:

Lämna en kommentar